Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september kan je op de terreinen van Golfclub Witbos in Noorderwijk terecht voor de vernieuwde Kempische Vehad Autoshow. Een unieke kans om de allernieuwste modellen te ontdekken, de nieuwe technologieën te testen en te genieten van nooit geziene condities.

Michael Peeters van KIA Peeters : 'We zijn er allemaal klaar voor.  Met onze 21 merken-dealers gaat Vehad er een prachtige autoshow van maken, uniek in de Kempen.  Voor vrijdag zijn al meer dan 500 Fleet-gasten van bedrijven ingeschreven.  Op onze KIA-stand kan je een weekend met de Optima winnen, inclusief hotel naar keuze uit 120 hotels, alles inbegrepen.  Iedere koper met financiering krijgt meteen een tankkaart van €250.  Daar bovenop kan je €1.000 winnen die verloot wordt onder alle bestelbons op het salon.  De eerste 10 kopers krijgen op de KIA-stand meteen €200 korting.  Tof toch!  Je kan ons ook volgen op facebook. Iedereen is dit weekend zeer welkom.'

John Van Herck van Mitsubishi Herenthout, voorzitter Vehad : 'Vehad is een hecht team geworden dat voor het succes gaat. Alle autodealers van de regio Herentals, inclusief de merkverdelers in politiezone Neteland en de Kempen, trekken allemaal aan hetzelfde zeel.

Wat kan je ontdekken op de unieke Kempische Vehad Autoshow?  Alle aandacht gaat naar de nieuwe technologieën, de elektrische wagens, de stockwagens tegen de scherpste prijzen ooit, want de primeurmodellen voor 2014 zijn al bekend.   Je moet dus niet naar Brussel, neen, het autosalon komt naar je toe, hier in Noorderwijk.  

Vehad voorziet een pak animatie : kindergrime, een warme luchtballon van Rent a Lounge, springkastelen, zondag gratis golfinitiatie voor kinderen (vooraf inschrijven),  drank- en eetstandjes, ...maar vooral krakende acties op iedere merkstand.  Graag tot dan!' 

Op de foto boven : Michael Peeters KIA en sales manager Stijn Mertens - foto's Niels Verellen / Nnieuws.